My American Dream

Standard

Ultima data cand am postat ceva eram pe punctul de a pleca in S. U. A., orbita de tot ceea ce imi imaginam ca va fi America pentru mine, acum scriu din punctul de vedere al omului care a fost si a vazut si mai mult decat vazuse.
Toate formalitatile au durat ceva, au fost examenele de care a trebuit sa scap, lui intregi care trebuia sa treaca si m-am trezit in iunie ca urmeaza sa plec pentru 3-4 luni departe de tot ce inseamna acasa. Stiam ca o sa plec, dar parca totul a devenit real in momentul in care am pus pixul jos la finalul ultimului examen si am realizat ca trebuie sa fug acasa sa imi termin bagajul pentru ca seara plecam spre Bucuresti. Stiam ca o sa-mi fie dor de iubitul meu, de mami, de prieteni, de restul familiei, dar stiam deseamenea ca o sa vorbim la telefon, pe Whatsapp, pe Facebook, pe Skype. Cumva nu imi era nicicum, dar eram nerabdatoare sa vad cum este sa zbori cu avionul, cum sunt americanii, cum e America, cum e sa nu mai stai cu ai tai in casa.
Eram in aeroportul din Bucuresti cu ceilalti studenti, asteptand avionul care urma sa ne duca in Amsterdam si incercam sa profit de timpul ramas doar sa stau cu iubitul si cu mami in brate(amandoi in acelasi timp daca se putea). Voiam ca momentul ala sa dureze cat de mult posibil pentru ca in imbratisarea lor era siguranta, era iubire si era bine!
Mi-am luat la revedere de la ei si am pornit spre avion. Dupa ce am trecut de control, ne-am luat locul in avion, am strans tare de cotiere cand ne-am simtit stomacul in gat si am decolat catre libertate.
Ajunsi in Amsterdam, fiecare incercam sa prindem semnal Wi Fii pentru a ne putea contacta cumva parintii, apoi, dupa ce ne-am lasat pagubasi, am inceput sa facem poze, sa vorbim cu restul lumii din aeroport, sa glumim cu paznicii…a fost ca si cum iesisem la un suc intre prieteni, iar dupa ce cele 2 ore in care a trebuit sa asteptam s-au scurs, ne-am imbarcat cu totii in cel de-al doilea avion si am plecat catre cea mai tare vara!

MiraTG

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s