Go for it!

Standard

Problema cu noi este ca stim ce vrem, stim cum sa obtinem acel lucru dar ne este pur si simplu prea frica sa-l luam. Ne este teama de esec, ne este teama de singuratate si de respingere. Niciodata nu vom avea parte de lucrurile pe care ni le dorim cel mai mult daca nu facem ceva pentru a le dobandi. Multi sunt prinsi in relatii, dominati fiind de gandul „Si s-o iau iar de la capat?!”, multi isi inghit cuvintele de teama sa nu piarda anumite persoane din jurul sau, altii vor sa se faca auziti, dar refuza sa vorbeasca si altii pur si simplu actioneaza.
Sunt fel si fel de situatii in care lasitatea ne domina si batem usor-usor in retragere, sunt momente in care ne uram pentru alegerea de a ramane in acelasi stadiu pe care singuri decisesem sa-l depasim si mai sunt si momentele in care suntem mandrii de noi ca in sfarsit am prins curaj si suntem cu un pas mai aproape de ceea ce ne doream.
Oare nu momentele astea in care ne simtim impliniti conteaza? Nu merita starea asta de euforie unul sau doua momente mai proaste?
~ M.T.G.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s