Te-ar fi iubit

Standard

    E genul de fată care într-o lună ar fi nebuneşte îndrăgostită de tine dacă ai ştii cum să o iei în braţe când se aşteaptă mai puţin, cum să îi zâmbeşti ei când un alt cuplu trece pe lângă voi, doar pentru că ai ştii că voi, prin ceea ce simţiţi, sunteţi mai presus. Te-ar iubi dacă nu ai face-o mereu să se simtă că e în competiţie cu celelalte fete, dacă te-ai uita în ochii ei şi i-ai  spune „eşti frumoasa”, şi dacă măcar o dată ai vorbi despre ceea ce simţi şi ce gândeşti, desi mărturiseşte că o intrigă  felul în care taci când pare că vrei să spui ceva.
    Te cunoaşte destul de bine încât să ştie că cele mai intense trăiri le interiorizezi înainte ca cineva să te vadă cu adevarăt, Ea a văzut o parte, şi ştie că pentru tine faptele vorbesc mai clar decât cuvintele, dar pentru ea faptele nu au niciun rost fără anumite cuvinte urmate de o privire sinceră.
    E persoana care pune suflet repede, dar trece la fel de repede peste, atunci când vede câ nu are pentru ce lupta, dar tu!? Faptul că refuzi să recunoşti ce se întamplă în interiorul tău te va ajuta oare să treci repede peste, când ea se va fi săturat să aştepte? 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s