Inconștiență

Standard

Învățam zilele trecute la ora de istorie opțional că toți au dreptul la a-și întemeia  o familie. Părerea mea este că nu ar trebui ca orice rebut să poată face copii,și nu pentru că aș avea cine-știe ce idei băgate în cap,doar că unii nu știu ce-i aia o familie,nu știu ce-i aia iubirea,respectul,buna creștere. Cum să poată face copii dobitocii ăia care dau naștere unor ființe umane doar să ia banii pe alocație de la stat,cum să le permită cineva ălora care își bat nevestele să se căsătorească,ele fiind astfel obligate să rămână cu ei (da,înca mai e această mentalitate),sau unor specimene care profită de copii în cele mai urâte moduri să aibă denumirea de părinți? Cum?
Ma revolt uneori atât de urât pe aceste persoane încât țip pe cei din jur cum ar merita  ei,acele tentativele de oameni.
Mi-e groaza când aud o colegă spunând că e în grija unei alte rude care o tratează ca pe o scalavă luându-i și banii de alocație pentru că ai ei părinți n-au fost în stare,mi-e groază când văd felul în care unii urlă pe copiii lor în plină stradă,când văd rromii cum își țin odraslele desculțe mergând prin zăpadă!
O tipă devine mama din imbecilitate la 16-17 ani și se poate numi mamă?
Unii oameni chiar nu sunt conștienți că a aduce pe lume o viață implică mult mai mult decât actul sexual în sine,că nu ajunge să iei acei 42 de lei lunar,că dacă nu ești în stare să ai grijă de tine să ai grijă de un copil e imposibil.
Nu vreau să las impresia că am ceva cu cei care trăiesc la țară,dar faptul că ei cresc într-un mediu cu o mentalitate redusă duce de cele mai multe ori la nașterea unor copii cu o viață ratată încă înainte de a o primii. Idioții care consideră avortul ca fiind o crima sunt exact aia,IDIOȚI! Oare nu e o crimă mai mare să îi distrugi viața unei ființe nevinovate și implicit a ta pentru că nu vrei să faci avort ”că-i păcat”? Crimă ar fi dacă avortul s-ar face după 4 luni,dar până atunci e un simplu embrion;nu are viață,deci crima cea mai mare ar fi să faci un copil pe care să-l părăsești într-un cămin,el trăind cu ideea că cineva undeva nu l-a vrut și educația primită pe străzi sau în familii străine schimbate de câteva ori pe an și să ajungă să-și ia singur viața.
Sigur,numiți-mă crudă,insensibilă și superficială,dar dincolo de astea se află ceva mai puternic,un zid de care unii se lovesc prea târziu. Se numește REALITATE! 

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Inconștiență&8221;

  1. JEO

    mda .. fix mai devreme auzisem la stiri ca o fata de 9 ani a nascut un copil perfect sanatos . o fi el sanatos , dar situatie e groaznica !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s